Kennel-Møllevang

Hvalp fra Møllevang

 

I 2014 købte vi en hundehvalp af Per Jensen fra Møllevang. En Engelsk Springer Spaniel med brun/hvid aftegning.

Han hedder Messi og er født den 3. januar 2014.

Vi har før haft en Springer Spaniel og ved det er en god familiehund og en fantastisk jagthund.

Før vi tog Messi med hjem besøgte vi den et par gange. Hver gang blev vi mødt af en glad hundehvalp og en venlig Per Jensen. Et rart sted at komme.

Alle Pers hunde virkede glade og meget opmærksomme på Per. De var alle opdraget til at vente før de hoppede op i bilen og før de skulle ind ad en dør. Når Per fløjtede kom alle hen og sad pænt og kiggede opmærksomt på Per. Det imponerede os.

Per trænede hver dag med hundene og jeg fulgte træningen af Messi de gange jeg var på besøg. Selvfølgelig træning i form af leg, men det var dejligt at se, så opmærksom hunden var på Per.

Det var en rolig og velafbalanceret hundehvalp vi fik med hjem.

Derhjemme fortsatte vi den træning vi havde set Per udføre.

Messi er nu godt et år gammel og han er ivrig efter alt der har med jagt at gøre. Hjemme er den en glad og rar hund med meget energi og altid parat til leg og træning.

Den holder af at være sammen med os. Vi er begge jægere og det er Messi glad for ?

Jeg er sikker på den gode start den har fået hos Per har betydet at vi har fået en velafbalanceret hund, der er glad og ivrig efter at lære nye ting. Resten er op til os i samarbejde med Messi.

 

 

Leo og Tove Enggaard

Mandbjerg i Sønderjylland.

 

 


 

Luca 

 

Da vi skulle have en ny hvalp, var der ingen tvivl om at vi skulle have en FT Springer igen. 

Vi kom i kontakt med Per via hans Hjemmeside. 

Vi var på besøg hvor vi så Luca´s mor og far. 

3 januar 2014 ringede Per og sagde at nu var der kommet hvalpe, og heldigvis en tæve som vi jo gerne ville 
have. 

Da hvalpene var 3 uger gamle var vi der og valgte vores hvalp, Luca. 

Per sendte flere gange billeder og kommentarer om hvordan det gik med hvalpene inden vi skulle hente 
hende den 28 februar. 

Det var en stor dag da vi endelig kunne hente Luca. 

Alle i familien er glade for hende, hun er kærlig, lærenem, rolig og til tider fuld af ”krudt i Røven”, rigtig 
dejlig at være sammen med. 

Hun har også været utrolig lærenem til hundetræning, Per havde trænet hjemkald og bold med hvalpene, 
så det var nemt at bygge videre på det, en stor ros til Per for hans arbejde. 

Sådan som træningen er gået, er det med ro i sindet at Martin ser frem til jagten starter i efteråret. 

Til slut vi vil sige tak Per, han har efter vi har fået Luca hjem, fulgt op på, hvordan går det, er der problemer, 
mangler I gode råd osv., en stor tryghed for os. 

 

Ninna, Martin og familie. 

 

Møllevangs Cindy, født 7/5-2015


Fanny, i daglig tale, startede som et fælles projekt. Min yngste datter, Christine, lavede et kup mod mig sammen med mine forældre, da hun ønskede sig en hund. Som relativt nyskilt og med et krævende job med mange rejser, var det ikke lige hund der stod øverst på min agenda i starten af 2015…

Christine og farmor og farfar syntes dog, at det kunne være rart om vi fik en hund, så der blev indgået en aftale om, at vi skulle være fælles om hunden og den skulle kunne bo både hos mine forældre og hos mig.

Racen var ikke til diskussion, mine forældre har i forvejen en ældre FT springer, og vi har før det haft yderligere en af disse. Min far og jeg går sammen på jagt.

Vi fik kontakt til Per og reserverede en brun/hvid tæve hvalp, som vi besøgte flere gange i opvæksten hos Per og Jeanet. Altid en god oplevelse at komme der, glade mennesker og velstimulerede hunde.

Da vi fik Fanny hjem, kunne hun komme når vi kaldte, hun skulle blot lære at hun hed Fanny,  og hun kunne hente en tennisbold, lige ud og lige hjem.

Jeg har trænet fast i FT-Spanielklubben siden hun var hvalp, må sige at jeg er blevet ret bidt af arbejdet med hende og med racen i almindelighed. Jeg har besøgt flere markprøver som tilskuer, og drømmer om at stille hende til prøver i sæsonen 2017/18.

Jeg er sikker på, at Fanny har fået den bedste start i livet hos Per og Jeanet, hvilket gør at hun er dejlig nem at arbejde med. Hun er god til at slappe af, både når vi er derhjemme, men også hvis vi er af sted. Så snart hun ikke skal være i aktion, er hun god til at lægge sig og blot observere hvad der sker. Allerbedst er det, hvis hun lige kan lægge sig, så hun rører en af mine fødder.

Hun pendler stadig lidt, når jeg skal rejse med arbejdet, det tager hun helt i stiv arm, tror faktisk hun nyder at komme lidt på ferie fra træning og bare blive forkælet sammen med Tilde, som den gamle FT springer hos mine forældre hedder.
Med venlig hilsen Søren Lund, Hinnerup

Hvalpekøb

 

Vi købte vores første hund Charlie som en familie, gennem Per Jensen og Kennel Møllevang, i Juli 15.

Hele vejen gennem købet blev vi mødt af stor åbenhed fra Per og familien.

Vi fandt kennel Møllevang på internettet hvor Per skrev at der var hvalpe på vej. Vi mødte Dagmar, Charlies mor allerede inden hun havde fået hvalpene.  Efter følge var vi oppe og hilse på hvalpene og få en god snak med Per. Ved første besøg valgte vi ikke hvilken hvalp men ventede til hvalpene var lidt mere selvstændige for at kunne se lidt personlighed.

 

Charlie blev valgt 2 gang vi så hvalpene, og er valgt ud fra hans nysgerrighed. Foruden at være en fantastisk glad og omgængelig familiehund, har Charlie fra lille hvalp være meget interesseret i træningen til at blive jagthund. Vi satte stor pris på, at Per havde indøvet at Charlie skulle reagere på sit navn og samtidig havde aporteret en tennisbold da vi hentede ham.

Charlie er i dag en glad og sund hund, der viser et godt potentiale til jagttræning, og vi ser meget frem til hans kommende præstationer på jagt og evt. markprøve.

Vi har hele vejen igennem haft en rigtig positiv oplevelse ved at købe vores hvalp gennem Kennel Møllevang, og vil give vores varmeste anbefalinger både ud fra det menneskelige bag og ud fra hvilken hund vi har fået.  

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk